avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere - Instiintare Casa de Sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere - Instiintare Casa de Sanatate

Sora mea locuieste in Italia de multi ani (este angajata cu contract de munca si plateste asig sociale in Italia) dar are in Romania un apartament dat in chirie si inregistrat la Finante (pentru care plateste impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor). Trebuie sa plateasca si contributia la sanatate avand in vedere faptul ca nu beneficiaza de servicii de sanatate in tara?
Intreb acest lucru deoarece a primit prin posta o Instiintare de la Casa de Asigurari de Sanatate sa se prezinte in termen de 15 zile cu deciziile de impunere anuale emise de organele fiscale.
As dori niste pareri daca se poate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:22, 27 Septembrie 2013
Da, trebuie sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la sanatate din venituri din chirii? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta, am un apartament inchiriat, contactul de inchirere este inregistrat la Finante pentru suma incasata platesc 16 ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere cnas pe venituri obtinute din inchiriere spatiu locativ. tristanciufu tristanciufu Sora mea locuieste si lucreaza in strainatate, de aprox. 15 ani, avind dubla cetatenie. Detine un apartament, in Romania, care a fost inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la casa de asigurãri de sãnãtate veronica mazarache veronica mazarache Un pensionar care obține venituri din închirieri de bunuri și plătește la fisc taxe trebuie să plătească și contribuția la casa ... (vezi toată discuția)