avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura medicala esuata. Cum procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura medicala esuata. Cum procedez?

Buna ziua
Sunt abonat al unui spital/clinica privata iar in urma unor controale de rutina mi s-a descoperit o afectiune precanceroasa. Dupa alte analize si proceduri aprofundate mi s-a recomandat rezectia fragmentului afectat chirurgical. Zis si facut.
Problema este ca rezultatul biopsiei probei rezultate din interventie a venit cu vesti proaste si cel mai probabil trebuie repetata procedura. Mentionez ca inaintea operatiei mi-am dat acordul (verbal) pentru a elimina tot tesutul afectat. Dupa o discutie cu alt medic specialist, mi s-a sugerat ca esecul operatiei vine ori din lipsa de experienta a doctoritei ori din lipsa de instrumente medicale specializate (care se pare ca exista la o alta clinica).
Mai mult chiar, dupa citirea rezultatului biopsiei doctorita in cauza mi-a recomandat sa platesc pe baza alte teste fara macar a ma controla. Teste ale caror rezultate dureaza cel putin 3 saptamani timp in care (conform medicului specialist nr 2) starea mea medicala se poate agrava sau chiar evolua catre cancer.
Sunt foarte revoltata si vreau sa stiu care e procedura de urmat pentru a ii da in judecata (spital ori doctor). Eventual un contact al unui avocat specializat.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:35, 28 Septembrie 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti consulta tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti unul din localitatea dvs,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
Referitor la diagnostic si tratamentul chirurgical,daca detineti probe temeinice ca cestea au fost eronate sau incorect aplicate,puteti sesiza colegiul medicilor sau instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis operatie estetica Carolina10 Carolina10 Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu ... (vezi toată discuția)