avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratie 112 la ghiseu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratie 112 la ghiseu

Se mai depune D112 la ghiseu
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:15, 13 Noiembrie 2013
D112 nu se mai depune la ghiseu. Doar D100, D300 si D394.
Declaratiile se pot depune online, la ghiseu sau prin posta cu confirmare de primire (prin asta intelegand alte firme de servicii postale decat POSTA ROMANA).
Da, D112 se mai poate depune la ghiseu. :)
mirela.onciu a scris:

Se mai depune D112 la ghiseu


Cod procedura fiscala:

Art. 83 Depunerea declaraţiilor fiscale

(1) Declaraţia fiscală se depune la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Declaraţia fiscală poate fi transmisă prin mijloace electronice sau prin sisteme de transmitere la distanţă. În cazul impozitelor, taxelor şi al contribuţiilor administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, procedura privind transmiterea declaraţiilor prin mijloace electronice sau prin sisteme de transmitere la distanţă se stabileşte prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.


Deci se poate depune la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația 100 se poate depune doar electronic, nu există excepții? eu depun declaratia pe 0 de 2 ani și urmează să închid firma peste 8 luni Oanaa113 Oanaa113 Salut. Am auzit ca incepand cu trimestrul 1 al 2018 declaratia 100 nu se mai depune la ghiseu ci doar electronic si e necesara o semnatura digitala. Este ... (vezi toată discuția)
Verificare recipisa dupa depunere declaratie 2ntz 2ntz Buna ziua, Am cautat pe internet insa nu am reusit sa gasesc nicio prevedere legala privind citirea/verificare recipisei dupa depunerea declaratiilor, ... (vezi toată discuția)
Depunere d 112 Chris-Cross Chris-Cross D112 se depune doar online cu semnatura digitala?De cand e valabila situatia? D300,D390,D394,D100 se pot depune si la ghiseu sau este valabila si pentru ele ... (vezi toată discuția)