avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN pentru infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN pentru infiintare firma

doresc sa infiintez o firma cu specific de vanzare a aranjamentelor cu plante suculente si cactusi. mai exact : cumpar vase, pamant, , pietris si plante, le aranjez si le vand ca aranjament finit. deasemenea doresc sa si comert de vanzari online.
multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:37, 15 Octombrie 2013
Puteti merge pe urmatoarele coduri CAEN:
4690 Comerţ cu ridicata nespecializat.
4776 Comerţ cu amănuntul al florilor, plantelor şi seminţelor, comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi a hranei pentru acestea, în magazine specializate
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
juridic dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen palada.elena palada.elena Pe langa obiectul de activitate principal al firmei mele am urmat si finalizat procedurile de autorizare si pentru codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin ... (vezi toată discuția)
Cod caen comert cu flori arvat_t arvat_t Ce cod caen corespunde ptr comert cu flori,cadouri(aranjamente florale cu dulciuri si bauturi),decoratiuni? (vezi toată discuția)