avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventie bovine 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventie bovine 2013

Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti cum procedez:
Pana in 2012 am avut subventie de bovine pe numele tatalui meu care in 13 ianuarie 2013 a decedat. Ca sa depun cerere de subventie in anul 2013 ce trebuie sa fac. Mentionez ca sunt unicul mostenitor.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:23, 17 Octombrie 2013
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 septembrie - 28 octombrie, primește cererile de subvenţii pentru bovine
Pot beneficia de aceste scheme de plată, o singură dată pe an, producătorii agricoli care deţin, cresc şi exploatează animale de producţie, identificate şi înregistrate în sistemul naţional.
Solicitanţii trebuie să depună o cerere de solicitare a primei aferente fiecărei exploatații cu cod ANSVSA la centrul local/județean al APIA, unde este înregistrată exploatația.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru fermele ecologice Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.) informează că până în data de 28 noiembrie 2014, inclusiv se pot depune cererile de ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar pentru producatorii de lapte si carne de vita MariaLL MariaLL Buna ziua! As dori sa imi dati niste lamuriri intr-o situatie legata de ajutorul financiar acordat producatorilor de lapte si carne de vita. Un prieten au ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)