avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini desfiintare conducte principale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini desfiintare conducte principale

Buna seara! Va rog, ajutati-ma cu un model pentru acordul vecinilor, privind desfiintarea conductelor principale de furnizare a energiei termice de catre Radet, in urma debransarii. Va mentionez faptul, ca locuiesc la ultimul etaj si as dori ca vecinul de la etajul inferior, nedebransat inca, sa preia supapele de aerisire, pentru ca eu sa nu mai am aceasta bataie de cap in fiecare iarna. Trebuie sa obtin acordul vecinilor de pe coloana mea, pentru a putea taia tevile din casa mea, dar sa nu am probleme ulterioare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:02, 23 Octombrie 2013
nu exista un model tip , rugati un jurist sa va intocmesca cf legii acordul

Nu stiu cum sunt proiectate la dumneavoastra conductele,dar in general conductele de aerisire ies din apartament (la ultimul etaj) unde sunt montati niste robineti .In asociatia noastra am facut o modificare. Conductele le-am prelungit in spalatorie-uscatorie unde am montat robinetii de aerisire-apa se scurge intr-o chiuveta.

Daca vecinul de sub dvs. este de acord cu corvoada instalatiei de aerisire, ce acord de la alti vecini mai doriti ?.
Discutati cu presedintele si administratorul asociatiei pentru a gasi solutia. Dar daca mai astepatati un an, doi, poate se debranseaza toti vecinii si-atunci se taie coloana de la subsol si fiecare din casa lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare caldura gabrielamona gabrielamona Buna ziua! As vrea sa cer o informatie legata de modul de calcul si de legalitatea platii agentului termic in urmatoarea situatie: Am montat centrala ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie sanitara...probleme cu vecinul, stres ,nervi...ajutor! lucica3 lucica3 Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema:stau la bloc la etajul 1;de citva timp miroase oribil la baia mare si mica...a canal..si gasesc si nivelul ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am un apartament la etajul 1 și apa de la bucătăriile ... cami.neagu25@gmail.com cami.neagu25@gmail.com Buna seara! Am un apartament la etajul 1 și apa de la bucătăriile vecinilor vin la noi in chiuveta se fac inundații in bucatarie.Am anunțat asociația au ... (vezi toată discuția)