avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitatea unui SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitatea unui SRL-D

Buna ziua,

Vreau sa imi deschid un SRL-D si as dori sa stiu daca contabilitatea e la fel ca la orice firma.Care sunt conditiile care trebuiessc indeplinite pentru un SRL-D?
Cel mai recent răspuns: tgm , utilizator 14:19, 28 Octombrie 2013
E la fel ca la srl-ul clasic.
Contabilitatea este la fel ca si pt un srl normal, adica in partida dubla, iar conditiile sunt urmat: sa ai varsta de cel mult 35 ani si sa ai pt prima data activitate economica.
SRL-D este o întreprindere( Societate cu rãspundere limitatã ) înfiinţată în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microintreprinderilor de către întreprinzătorii tineri,cu vârsta de cel mult 35 de ani, prin care se acordă facilităţi pentru microintreprinderile nou-înfiinţate, conduse de întreprinzători tineri, care desfăşoară pentru prima dată activitate economică, prin intermediul unei societăţi cu răspundere limitată,pe baza OUG nr. 6/2011 Update :Normele metodologice de aplicare a ordonantei HG 96/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre un srl neplatitor de tva si un srl-d? toporan florentina toporan florentina Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea din titlu: care este diferenta intre un SRL neplatitor de TVA si un SRL-D? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Srl-d vs srl anquette anquette Buna ziua sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)