avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces recuperare cheltuieli reparatii spatii comune ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces recuperare cheltuieli reparatii spatii comune bloc

pentru a initia o actiune in instanta pentru recuperarea cheltuielilor reparatii spatii comune la bloc trebuie mai intai sa ma adresez unui mediator sau direct unui avocat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:40, 16 Noiembrie 2013
Puteti sa va adresati si direct avocatului.

Acesta va sti, cu siguranta, ce trebuie facut.
Puteti sa va adresati direct mediatorului.

Acesta va sti, cu siguranta, ce trebuie facut.
gicapas a scris:

pentru a initia o actiune in instanta pentru recuperarea cheltuielilor reparatii spatii comune la bloc trebuie mai intai sa ma adresez unui mediator sau direct unui avocat?

Indiferent ca va adresati avocatului ori mediatorului, ar fi trebuit ca reparatiile pe care le-ati facut sa fi fost facute legal, prin asociatia de proprietari, cu deviz de lucrari, contract, facturi, chitante, receptie....
Am mai amintit acestea in alta discutie pe care ati deschis-o dar la care nu ati mai revenit sa ne spuneti daca ati realizat pasii legali. Recititi ca sa ne intelegem:
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca executia reparatiilor a fost realizata cu respectarea normelor in vigoare,initial,pentru respectarea procedurii emiteti somatie/notificare proprietarilor care nu inteleg sa achite c/v reparatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii vechi dinainte de infiintarea asociatiei de proprietari w_v_w_v w_v_w_v Avem in asociatie un apartament care nu a platit de la cumparare niciodata. Acum de o luna si ceva avem asociatia infintata. Proprietarul se ascunde si la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie POMKINSKI POMKINSKI La asociatia de proprietari s-a efectuat reabilitarea termica prin programul Primariei.Lucrarile s-au terminat de mai bine de zece luni si receptia nu este ... (vezi toată discuția)
Plata despagubiri omniasig fara factura? radu_nicu radu_nicu Buna ziua, Am primit o chemare la mediere de la un avocat pentru medierea unui un dosar de dauna pentru suma de 2300 RON. A refulat o conducta si au fost ... (vezi toată discuția)