avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajare in propria firma!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajare in propria firma!

Buna seara! Societatea mea este pe 0 de 3 ani,adica nu functioneaza,imi depun declaratiile la zi,deci nu sunt probleme.Intrebarea mea e urmatoarea:as putea sa ma angajez la propria mea firma chiar daca ea nu functioneaza?Multumesc!....mentionez ca 3 ani se implinesc in ianuarie 2014!
Daca firma nu e suspendata la Registrul comertului, puteti sa va angajati la propria firma, va veti plati impozitele prin depunerea declaratiei 112. Veti trimite la angajare si revisalul.
Dar daca nu inregistrati venituri de niciun fel, cum va veti plati impozitul si celelalte contributii sociale pentru acel contract de munca?
Pe langa cele punctate foarte bine de colegul de mai sus, recomand si o atentie asupra declaratiei 010 care se modifica si atunci cand inregistrezi primul salariat, dar si cand il scoti pe ultimul salariat din evidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Firma noua, declaratia 010 (help) ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Am infiintat de curand un SRL-D si am intrebat la Adm.financiara ce sa depun si mi-a zis 010 si 100 si sa angajez 2 persoane in 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)