avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Echipa AvocatNet.ro se intalneste cu utilizatorii in ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Echipa AvocatNet.ro se intalneste cu utilizatorii in 13 decembrie. Vino si tu sa ne cunoastem!

Cum ar fi sa ne strangem toti, noi, cei de la AvocatNet.ro, si voi, cititorii nostri, in jurul unei ciocolate calde aburinde si sa stam la povesti fara sa mai fie niciun ecran intre noi? Va spun eu cum: posibil. Anul acesta vrem neaparat sa va intalnim, asa ca organizam in 13 decembrie Targul de Craciun AvocatNet.ro, unde ne-am putea bucura unii de altii live. Voi nu trebuie decat sa veniti gros imbracati. De ceai, fursecuri, ciocolata si aburi ne ocupam noi. :)

Sunt ani buni de cand ne intalnim zilnic online. AvocatNet.ro a devenit pentru multi dintre noi, cei din comunitate, casa de departe de casa: sufrageria online in care ne intalnim in fiecare zi, vreo cateva zeci de mii de oameni, sa dezbatem stiri specializate, informatii utile, idei pentru o viata mai frumoasa si o societate mai sanatoasa. Cu multi dintre voi suntem prieteni vechi, desi nu ne-am vazut niciodata.

Anul acesta vrem sa schimbam asta, asa ca va invitam pe toti sa sarbatorim impreuna Craciunul-de-dinainte-de-Craciun. Vrem sa ne cunoastem si in viata reala, sa povestim, sa radem, sa ne bucuram unii de altii. Promitem ciocolata si ceai, fursecuri gustoase, povesti felurite si buna-dispozitie.

Va asteptam in 13 decembrie la Targul de Craciun AvocatNet.ro, organizat pe terasa hotelului Hilton din Bucuresti. Noi vom fi acolo, de la ora 16.00 pana la ora 20.00 intr-o casuta de poveste. O sa ne recunoasteti dupa zambetele largi, rasetele zgomotoase si… hanoracele cu AvocatNet.ro.

Ne vedem acolo, da? O sa va asteptam cu nasul lipit de geam ca atunci cand eram mici si il cautam cu privirea pe Mos Craciun. :)

Cu drag,
Mira, Alin, Doru, Mihaela, Vlad, Elena 1, Elena 2, Mirela, Alina, Sorina, Ada, Lizi, Ana, Gabi, Catalin, Cami, Bogdan, Simona si Roxana
Multumesc pentru invitatie, chiar ar fi interesant :).
Multim pentru invitatie.Incerc sa ajung!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)