avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Depasire termen de executie contract de lucrari
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Depasire termen de executie contract de lucrari

Am facut o achizitie de lucrari prin cerere de oferta criteriul de atribuire ''pretul cel mai mic" , contractul fiind incheiat pana la 31.12.2013, vrem sa prelungim termenul de executie, nu se modifica pretul. Pot face un act aditional?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angelica Ioan , Consultant fiscal 18:23, 15 Decembrie 2013
Intocmiti un act aditional la contract, ..... incheiat astazi .......... la sediul.......... intre d-na/dl ........ in caliate de.......... si d-na/dl ........ in caliate de..........Partile de comun acord au hotarit prelungire termenului inscris la art. .... din contractul de ........... incheiat in data de .......... pina la data de........... Plata ratelor ramase, in cuantum de........ RON, EURO, $, se va face saptaminal/ lunar/ trimestrial astfel:........

Semnatura partilor,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de act aditional pentru prelungirea termenului de expirare al contractului de imprumut intre asociati costica puciosu costica puciosu Buna ziua, Am nevoie de un model de act aditional pentru prelungirea termenului scadent la contractul de imprumut intre asociati persoane juridice va ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-modificare furnizor contract ioanacasian ioanacasian 1. Daca pe parcursul derularii unui contract de furnizare ( piese de schimb autobuze marca X) contractantul poate schimba, din diferite motive , ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract - inainte de expirare contract ? sau se poate si dupa implinirea termenului de executare ? muraruelena muraruelena Se poate prelungi un contract de distribuire reviste ( achizitie directa ) printr-un act aditional: - inainte de expirare contract ? sau - se poate si ... (vezi toată discuția)