avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

sa o iau cu Inceputul
eu si anca 3 baieti dintre care 2 minori si 1 major neam gandit sa cautam o fata sa o aducem la cel major acasa sa antretinem relatii intime .
noi am gasit o fata (minora 17 ani care nu era virgina ) dar ea a refuzat (nu am fortato, nici nu neam antalnit cu ea totul a avut loc prin mesaje si apeluri telefonice)
si au aflat parintii unuia dintre noi , parinti respectivi au ancercat sa al sune pe baiatul major sa ai ceara explicatii dar nu a raspuns si iau trimis un mesaj de genul suntem parintii lui ........... raspunde ca daca nu te ducem la politie
el nu a raspuns nici la mesaj si pana la urma au aflat toti parintii anafara de ai mei dar acum antrebarea e daca putem fi acuzati de vreo fapta ilegala?
Ma scuzati sunt un pic speriat si poate nu am ancadrat discutia an forumul corect sau am facut greseli gramaticale
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
hodinescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: victorp , utilizator 22:53, 10 Ianuarie 2014
In principiu daca nu a avut loc nici un viola sau alta actiune de forta scapati relativ ieftin ...dra fata poate depune o plingere pt hartuire ,etc ...Nu te culca pe o ureche depinde de ce va face fata ... si "majorul" .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât de legale sunt relaţiile sexuale şi non-sexuale cu minori/minore? doresc lămuriri legate de art. 220 noul cod penal Virginul Virginul Am citit [b]Art. 220 Noul Cod Penal[/b] plus întrebările altora pe acest forum şi am înteles că poţi face sex LEGAL cu persoane peste 15 ani, atâta timp ... (vezi toată discuția)
O fată de 16 ani vrea să facă sex cu mine (am 25 ani), risc probleme penale sau doar timp pierdut la poliţie În caz că cineva depune plângere? Virginul Virginul Am 25+ ani iar o fată de 16 ani m-a luat la vorbă în parc. Fiind dintr-o familie săracă, am zis s-o ajut, i-am cumpărat de mâncare, i-am dat 10 lei să ... (vezi toată discuția)
Eu 18 ea 17 ce pot să risc? HalfBlood HalfBlood Buna ziua! Mai pe scurt am cunoscut o fată online și am început să vorbim. Intr-o zi făcuse o glumă sau o aluzie despre faptul că o să vină să mă ... (vezi toată discuția)