avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Un teren se poate vinde cu semnatura mamei si al copiilor in fatza notarului fara a se introduce taxa de succesiune de pe urma tatalui???Mentionez ca terenul a apartinut tatalui si l-a detinut impreuna cu mama de peste 40 de ani.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 19:50, 22 Ianuarie 2014
Ce inseamna l-a "detinut" mama impreuna cu tata? Exista vreun titlu de proprietate? Oricum, chiar daca ar exista titlu de proprietate, fara succesiunea de pe urma tatalui nu se poate face vanzarea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte mostenire sssilvia sssilvia Buna ziua , am o intrebare , caut un raspuns , mama mea are o casa mostenita de la parinti ei cu act de vinzare cumparare dar pe jumatatea casei din 1995 si pe ... (vezi toată discuția)
Cum vand daca exista contract de intretinere lauraconstantinescu lauraconstantinescu BUna ziua, Parintii mei au semnat cu noi, copii (2 fete) un contract de intretinere cu habitatie viagera, in urma cu 4 ani, pentru un apartament situat in ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)