avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- somatie din partea firmei de ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante

Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o pot achita in termenul de mai sus, daca nu, se v-a incepe executarea silita de catre un executor judecatoresc am incercat sa vb cu ei sa le spun sa esalonam aceasta creanta dar nu s-a putut , intrebarea mea este daca casa nu este numai pe numele meu ,este mostenire de la tata si pe acel act sunt eu, mama si 2 surori si in aceasta casa stam cu totii, executorul poate sa vina sa ia ceva din casa neputandu-se dovedi care sunt bunurile mele si care sunt ale lor?Eu tot incerc sa ajung la o intelegere cu ei dar degeaba ma ameninta ca vin cu executoru,l azi am primit si notificarea.
De ce nu imi pun oprire la serviciu in loc sa vina cu executorul?
Eugen Huruba a scris:

Voi face abstractie de raspunsurile de pana acum, unele fiind gresite, altele incomplete, incercand sa respund strict la intrebarea dumneavoastra.




Ati uitat sa spuneti ca se poate face si plangere penala impotriva executorului, pentru abuz in serviciu, in cazul in care incepe executarea pe un bun care nu apartine debitorului. Oricum, daca ati fi fost atent ati fi vazut ca nu ne aflam intr-o procedura de executare silita. Este doar o notificare trimisa de cel ce se pretinde a fi titularul creantei. Noi am dat motive pentru a nu se ajunge la executare. Nu cred ca sunteti in masura sa apreciati daca un mesaj este incomplet. Si daca un mesaj il considerati gresit, poate ne si spuneti de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)