avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Broker de asigurari - nu pot fi despagubita de Casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Broker de asigurari - nu pot fi despagubita de Casco

Buna ziua
Am incheiat in luna mai a anului trecut o asigurare Casco cu un broker de asigurari.
In urma unui accident am ajuns cu masina in service si cei de la asigurari mi-au spus ca nu pot beneficia de Casco deoarece nu ma gasesc in baza de date cu polita pe care am platit-o in totalitate. In urma unor convorbiri cu brokerul mi s-a propus sa imi plateasca ei reparatia, dar cand au trimis pe cineva in service si au vazut costurile s-au razgandit. Cum as putea sa procedez legal? Mentionez ca detin doar Polita de asigurare fara chitanta.
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 12:20, 11 Februarie 2014
Daca puteti face dovada platii politei de asigurare, asiguratorul este obligat sa va despagubeasca, urmand a recupera prejudiciul creat de la brokerul care probabil nu a depus polita.
In momentul cand vi s- a inmanat polita Casco,trebuia sa primiti si chitanta aferenta.In acest moment trebuie sa va adresati brokerului respectiv la sucursala lui centrala,solicitand o intalnire in acest scop.Daca va refuza este clar de ce nu ati primit chitanta.
Daca detineti dovada platii asigurarii trebuie sa fiti despagubita iar firma de asigurari va face ulterior regres catre broker !

intrebarea este cu totul alta ! cum ati acceptat , sau mai bine zis - cum ati platit ? (: de nu v-i s-a eliberat chitanta ?!?

dupa cum stim , asigurarile casco sunt relativ costisitoare .. nu era normal sa solicitati chitanta ... DACA VA RASPUDETI LA intrebarea caesta , ve ti afla imediat raspunsul la intrebarea de pe forum ... ptr ca se deduce ca nu aveti dovada cu care ati achitat ....

sa zicem ca ve ti putea face proba ,cumva ... ca ati platit asigurarea / rata casco ..atunci mergeti la sectia de politie unde locuiti , cu copiile necesare si faceti plangere ... cred ca ptr inselaciune ... EU ASA AM PROCEDAT !! aveam si chitantele ratelor si polita , numai ca brookerul ...era o ea ...'' a uitat'' sa declare suscursalei pe care o reprezenta ...incasarile ...
O data pornita '' miscarea '' sa vedeti ce repede va rezolvati problema ... zic eu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service judecata aldos aldos Acum jumatate de an, am apelat la polita casco cu regres pe RCA-ul vinovatului.S-au creat toate documentele,2 dosare( alte zgarieturi).Nu am vrut un service ... (vezi toată discuția)
Asigurarea mea nu este valabila silviu86 silviu86 Salut Am si eu o problem acum 2 luni am lovit o masina in parcare si am lasat polita proprietarului.Acum cateva zile am fost contactat de avocatul firmei de ... (vezi toată discuția)
Despagubire polita casco roflorin roflorin Buna ziua. Speta mea este urmatoarea: Am incheiat anul trecut, in iulie, o polita de asigurare CASCO printr-un broker de asigurare. Am platit cele 4 rate ... (vezi toată discuția)