avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii incadrare MRU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii incadrare MRU

Buna ziua,

1. Va rog sa imi spuneti daca pentru incadrarea ca Manager Resurse Umane sunt obligatorii cursurile de IRU si MRU sau este suficienta o diploma de master de Facult de Psihologie si Stiintele Educatiei.

2. Totodata, exista un salariu minm pentru acest post?

3. Un MRU poate lucra o fractiune de norma de 2ore/zi?

Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 4 Februarie 2014
1. Conditiile de angajare sunt stabilite de catre angajator.

2. Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii.
Se pot folosi coeficienti de ierarhizare, daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

3. Un MRU poate avea orice tip de c.i.m. cu norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu hr consultanta florina_13 florina_13 Buna ziua, Urmez cursurile de master pe resurse umane, am terminat un internship de 3 luni la o firma de consultanta in hr, am 1 an experienta de munca in ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Salar studii superioare rodaf rodaf Buna ziua, am nevoie de o lamurire cu privire la salarizarea mea. Am terminat facultatea de contabilitate cu diploma de licenta, fara master, si ocup un post ... (vezi toată discuția)