avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie urgent
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie urgent


Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului.
Mentionez ca nu ma voi ocupa eu de supraveghere. Doresc sa stiu daca legal pot efectua aceasta instalare sau trebuie sa obtin autorizatie conform legii Legea nr.333/2003. Din cate am inteles autorizartia de refera la sistemul de alarmare si supraveghere.
astept pareri cat mai repede

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:57, 4 Februarie 2014
Camerele video le poate instala oricine dar acestea singure nu folosesc la nimic.
Probabil ca asociatia de proprietari vrea sa instaleze un sistem de supraveghere video ceea ce este mult mai mult decat camere video. Inseamna cuplarea camerelor video de pe o scara sau mai multe scari din asociatie intr-un sistem care inregistreaza permanent tot ce misca in raza de vizibilitate a fiecarei camere. Aceste imagini se stocheaza o perioada si pot fi vizionate de cei auitorizati si nu de oricine.
Cautati pe net o firma autorizata sa instaleze sisteme de supraveghere si o sa constatati ca acestea isi desfasoara activitate conform legislatiei, sunt autorizati si inregistrati la Politie, stiu sa instruiasca beneficiarii de sisteme de supraveghere s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare camere video - urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video la bloc Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Daca adunarea generala a asociatiei hotaraste co o majoritate de 75% montarea unui sistem de supraveghere si inregistrare video in lift , la intrare si la ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)