avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna achitata de o firma angajatilor altei firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna achitata de o firma angajatilor altei firme

Buna ziua.
Firma din Romania X a obtinut un contract de prestari servicii cu o firma din Germania.Inaintea noastra acest contract l-a avut o alta firma tot din Romania Y dar l-a pierdut pentru ca a fost rau platnica cu diurna salariatilor.Acum unii din angajatii firmei Y si-au dat demisia si in prezent sunt angajati la firma X.Firma din Germania nu a vrut sa mai vireze ultimii bani (4000 E) in contul firmei Y pentru ca stia ca aceasta nu o sa-si achite diurna angajatilor si i-a virat in contul firmei X ca aceasta sa poata achita diurna angajatilor firma Y fiind de acord cu aceasta solutie intocmindu-se un document de cesiune intre XsiY.
Angajatii au fost achitati si contractul decurge normal si in bune conditii intre firma X si firma din Germania.
Care ar fi monografia contabila pe care sa o foloseasca cele doua firme din Romania ca totul sa fie legal.
Va multumesc pentru raspunsuri.O zi buna tuturor.

Alte discuții în legătură

La un contract de comodat pentru folosinta unor utilaje, se poate achita sumele pentru un credit de cumpararea acestora ContSters74561 ContSters74561 Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007. Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)
Conventie romania -germania dorinahd dorinahd Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine. Firma din Romania ,in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Germania are 9 detasati la ... (vezi toată discuția)
Contract asociere Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Firma x se asociatza cu o alta firma Y pentru un ctr de prestari servicii ,este vb de o situatie de lucrari . Firma x isi i-a banii de la ... (vezi toată discuția)