avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Activitate secundara vs. principala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Activitate secundara vs. principala

Buna ziua, am o mica nelamurire. Am o firma de constructie si are ca activitatea principala in domeniul educatiei, de a tine cursuri de calificare in domeniul constructiilor ctiilor avizat de ministerul educatiei, si ca activitate secundara constructii. La sfarsitul anului trecut am avut venituri mai multe din constructii decat din scoala...trebuie sa schimba activitatea principala?
Multumesc.
Ps. Daca am postat in sectiunea necorespunzatoare, rog pe moderatori sa mute la locul potrivit. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
kzoli, utilizator
Cel mai recent răspuns: kzoli , utilizator 19:45, 18 Martie 2014
Simplu: nu! Nu exista diferente intre activitatea principala si cea secundara. Aceste calificative au mai mult un rol statistic.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Alex Galan, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii infiintare ii romyher romyher as dori sa inteleg de ce este nevoie sa ai calificare pt infiintarea unei intreprinderi individuale? daca am dreptul sa angajez persoane atunci angajez una pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare obiect activitate principal cu unul secundar DB56 DB56 Sunt administratorul unui SRL cu capital strain, SRL infiintat in noiembrie 2008. Obiectul principal de activitate este fabricarea unor anumite produse ... (vezi toată discuția)
Srl marse marse Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)