avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Scoala generala - model acord parinte pentru o excursie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scoala generala - model acord parinte pentru o excursie

In ,,saptamana altfel" a fiului meu, elev in clasa a IIIa- in Iasi, este programata o excursie de o zi in care il insotesc si eu. Am achitat excursia si mi s-a trimis doua pagini , asa zis ,,acordul pentru parinte/ tutorelui legal" in alb sa-l semnaz, care are multe puncte ,, interesante". Pacat ca nu pot sa-l atasez pentru al citi si voi.

un contract trebuie sa contina urmatoarele : scopul contractului, obligatia partilor, drepturile partilor( scoala/ parinti); durata contractului;clauze finale si in cate exemplare se incheie contractul. Mai mult scoala este absolvita de toate si doar copiii sunt vinovati..... copii care trebuie sa inteleaga contractul lor si sa semneze o declaratie. Am inteles ca modelul circula pe site invatamantului- www. didactic .ro. Are cineva un model de contract pe care sa il prezint la scoala?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:58, 27 Martie 2014
Aveti aici intregul ordin 3060/2014, in care gasiti si acordul parintelui, in formular tipizat: [ link extern ]

Poate va revizuiti atitudinea fata de scoala dupa ce cititi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului ... gabrielle_24 gabrielle_24 Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului infectat cu Covid 19 fara sa ceara acordul părintelui? Noua ca si parinti ne-a cerut sa nu ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Divulgare nume copil infectat. are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului ... gabrielle_24 gabrielle_24 Are cadrul didactic dreptul sa anunte la clasa numele copilului infectat cu Covid 19 fara sa ceara acordul părintelui? Noua ca si parinti ne-a cerut sa nu ... (vezi toată discuția)