avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,
am si eu o intrebare.
Am lucrat la o firma pana in data de 7 martie anul acesta. Mi s-au dat toate actele de intrare in somaj, pt ca lucrasem la ei 7 ani,insa eu am cautat de munca si nu mi-am bagat somajul.Am gasit un loc cat de cat potrivit, asa am crezut, pe data de 19 martie. Mi s-a facut contract de munca, a fost inscrie in REVISAL, insa eu nu m-am mai dus la serv din data de 25, pt ca nu m-am putut acomoda. Apoi, am fost la agentia de unde apartin, sa-mi introduc dosarul de somaj, dar mi s-a spus ca-mi mai trebuie niste acte de la acesti ultimi angajatori. Adica,decizia de incetare, adeverinta de vechime, anexa 26 si inca o adeverinta ca am fost in perioada de proba si nu m-am acomodat, sau ceva de genul.......Mi s-au eliberat actele, mai putin anexa 26, spunand ca aceasta este mai greu sa mi-o elibereze.
Deja sunt disperata, ca loc de munca nu mai am, am facut doua drumuri Bucuresti provincie, unde am adresa de buletin......si dosarul tot nu l-am bagat, si nici nu stiu ce sa fac, daca acesti ultimi angajatori nu-mi dau documentele toate.
Cum sa procedez, ca pt o saptamana de proba in alta parte, nu mai mi se accepta somajul, dupa atatia ani de munca lucrati.....
Nu stiu ce sa fac, ce documente imi sunt necesare......pt ca unii imi spun ceva, altii altceva....
Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:35, 30 Martie 2014
Acum stie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz intocmire adeverinta somaj de catre angajator prest prest Buna ziua. Daca un angajator refuza sa elibereze o adeverinta pt.somaj unui fost angajat,ce este de facut? Dosarul de somaj trebuie depus si nu are lunile ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta somaj geangos geangos Buna seara,imi trebuie o adeverinta pt. somaj de la un fost angajator care motiveaza ca datorita volumului mare de lucru nu mi-o poate elibera mai devreme de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salarii pt somaj lorelai_w lorelai_w Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se numeste exact adeverinta necesara la somaj cu salariile pe ultimele 12 sau 24 de luni. Daca nu vrea sa mi-o elibereze ... (vezi toată discuția)