avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor urgent

buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin financiara si nici la onrc.nu s-a suspendar activitatea. spuneti-mi va rog reg com poate dizolva firma daca din 2006 nu s-a mai depus nici un act.va rog ajutati-ma. multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:53, 29 Aprilie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos!!
cum pot afla daca reg com a dizolvat firma?? daca nu am primit nici o instiintare sau o decizie de la registru.
multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti intra si pe site la ONRC pt. a verifica daca sunteti activ.
Incheierea de radiere se inregistreaza in registrul comertului, se comunica persoanei juridice la sediul social, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, pe cale electronica, si se afiseaza pe pagina de Internet a Oficiului National al Registrului Comertului si la sediul oficiului registrului comertului de pe langa tribunal, in raza caruia societatea isi are inregistrat sediul.
am intrat pe onrc si apare in functiune. e ciudat totusi ca dupa atata timp apare asa sau nu e actualizat site-ul.multmesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Bilant nedepus la registru Cent Cent Se spune ca nedepunerea bilantului la Registrul Comertului poate duce la radierea firmei. In ce situatii se aplica acest lucru? (vezi toată discuția)
Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)