avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Continuitate ,,dari\\" ( contributii ) la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Continuitate ,,dari" ( contributii ) la stat

Hristos a Inviat.
Am fost angajat,restructurat,a urmat o pauza de 2 ani.
M-am angajat.
Unde pot plati ,,contributiile pentru cei 2 ani ???.
__O adresa,un nr. de telefon ???. ___

Multumesc anticipat. Cu stima: Ionel Manea
Cel mai recent răspuns: ContSters192068 , utilizator 23:20, 28 Aprilie 2014
La ITM.
birouavocat a scris:
La ITM.

Cred ca glumiti cu ITM-ul ... buna gluma !!
Pentru contributia la sanatate trebuie sa va adresati Casei de Asigurari de Sanatate ca sa va calculeze cat aveti de plata (pe luna 5,5% <contributia salariatului>din salariul minim pe economie), inclusiv majorari si penalitati, iar plata se va face la Administratia Judeteana a Finantelor Publice unde aveti domiciliul fiscal. Din 01.07.2012 atat platile ptr sanatate, cat si cele pentru pensie se efectueaza la A.J.F.P. Pentru pensie, pana in 30.06.2012 se semna un contract la Casa de Pensii in baza caruia va asigurati la nivelul unui venit stabilit de dvs (minim salariu mediu pe economie) si se plateau atat contributia angajatorului, cat se cea a salariatului (20,8%+10,5%). Acum exista un formular 600 care se depune la finante si in baza caruia vi se calculeaza trimestrial contributia.
Scurt si cuprinzator...!!! Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cas mihai123456 mihai123456 ce impozit CAS (la pensii si sanatate ) va plati lunar o microintreprindere (SRL care are 1-4 salariati cu salariu minim pe econ.) pt acesti angajati ? (vezi toată discuția)
Cval. taxe suportate de angajator pt/la salariu minim pe economie laur ica paulina laur ica paulina Ce taxe (si respectiv cu ce cval) trebuiesc achitate de catre angajator, pt un salariu minim pe economie ? Multumesc (tuturor) anticipat pt raspunsuri. :( ... (vezi toată discuția)
Cote contributii 2009 aida1 aida1 La o agentie imobiliara( conditii normale de munca) care sunt cotele contributiilor salariale? Angajat: cas: 10,5%; sanatate: 5,5%; somaj: 0,5%; imp.venit ... (vezi toată discuția)