avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN 7990 agentii de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN 7990 agentii de turism

Buna ziua,

As dori sa imi infintez o societate comerciala, iar ca domeniul de activitate va fi codul CAEN 7990 - Alte servicii de rezervare si asistenta turistica.
As dori sa aflu daca functionand cu acest cod CAEN este nevoie sa inchei o polita de insolvabilitate ca si pentru agentiile de turism?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rideinro , utilizator 11:12, 17 Mai 2014
Nu este nevoie sa incheiati o polita de insolvabilitate . Aceasta se incheie numai pentru agentiile de turism detailiste si pentru agentiile de turism touroperatoare .
freeelis a scris:

Nu este nevoie sa incheiati o polita de insolvabilitate . Aceasta se incheie numai pentru agentiile de turism detailiste si pentru agentiile de turism touroperatoare .


Multumesc frumos pentru raspuns.

Am pus aceasta intrebare deoarece, inainte de a posta aici, am sunat la ANT (Autoritatea Nationala in Turism) si am vorbit cu o doamna care mi-a spus ca in momentul cand fac rezervari automat it trebuie asigurare de insolvabilitate la fel ca si pentru agentiile de turism.
Sunt convins ca daca mai sun inca odata si vorbesc cu altcineva imi va da alt raspuns.

Eu am vazut clar ca acest cod CAEN exclude activitatile agentiilor de turism.

Weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)