avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto provenienta germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto provenienta germania

Buna seara,
am achiz de curan un opel astra din 99 din Germania si am fost la RAR Galati pt identificare,rezultat:respins cu revenire pt serie motor ilizibila,cu trimitere catre repr OPEL Ro pt citire info de pe "calculator"
aM fost la Gold&Platinium Galati si aici soc:motorul a fost schimbat(este alt tip decat cel din cartea service) si ii coresp alta serie de sasiu...
cunoasteti pt acesta situatie o rezolvare de autentificare RAR?!
dl ing service mai spunea ca este si Euro2(taxa f mare) !!!!
Va multumesc...:stunned:
Cel mai recent răspuns: maarkyM , utilizator 20:35, 12 Mai 2009
Mergeti la alta reprezentanta RAR, din Braila de exemplu... pentru ca aceste reprezentate au competenta nationala si indentificarea e valabila oriunde ati face-o. Poate acolo inginerul nu este atat de zelos.

In mod normal daca seria este ilizibila inginerul face aceasta mentiune pe certicat sub semnatura sa si stampila reprezentantei. Se intampla si la masini mai noi ca seria sa se corodeze iar unele masini mai vechi nici nu sunt prevazute cu serie la motor asadar nu e o situatie fara iesire.

multumesc inca o data pt raspuns,
intre timp cei de la RAR Galati,cu tot "efortul" lor depus ...si al meu , opel astra g din "99 d3 in germania este declaraat pe CIV E2.
in ac conditii,emitere CIV RAR Galati,cu norma E2 credeti ca mai e posibil sa reverific auto si la RAR Braila cu emiterea unei CIV cu E3 daca ing autorizat de la RAR Br considera ac lucru?
sper sa da....desi traim in Ro.
Apoi alternativa contra inmatriculare Ro(2200E) ar fi din auzite inmatr in Bulgaria(500E) ,cunoasteti ceva detalii ,argumente pro/contra?

multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motorul mașinii nu poate repara și trebuie schimbat. se poate trece în cartea mașinii alt cod motor? Lukacs gimi Lukacs gimi Buna! Am o mașină cu un motor de 1.8benzina 20valve fără turbo 125cp 92kw cod motor AJP. Din păcate nu se mai poate repara motoru și nici nu găsesc alt ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Achizitie moto cu placuta de identitate falsa thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, in vara am achizitionat de la un Domn o motocicleta, cu acte de Franta, care se potriveau cu numerele scrise pe una din seriile de ... (vezi toată discuția)