avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism

BUNA DIMINEATA, vreau sa vand o masina fratelui meu, fac contract de vanzare cumparare si o radiez din circulatie. El nu vrea sa o inmatriculeze ci sa op vanda la alta persoana. Intrebarea me este: poate vinde masina in cazul de fata? respectiv el este proprietar in baza contractului de vanzare cu mine dar cartea si talonul masinii sun tot pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters320906 , utilizator 13:49, 23 Mai 2014
Nu se poate, deoarece vanzatorul la momentul tranzactionarii auto are obligatia sa completeze pe talon vandaut la data domnului X
Nu se poate ca fratele sa fie proprietar in baza contractului de vanzare dar actele sa fie pe numele dv
Puteti incheia procura sau contract de comodat
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara schimbarea proprietarului unlock unlock Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)