avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dupã o operatie de DSV (defect septo ventricular) ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dupã o operatie de DSV (defect septo ventricular) efectuatã la 6 luni, poate urma o carierã militarã?

Avem un băieţel de 17 ani şi în urma cu 16 ani a fost diagnosticat cu DSV (defect septo ventricular), copilul a fost operat şi operatia a fost o reuşită, după care copilul a urmat cursurile gimnaziale unde a facut sport fără nici un fel de probleme, şi chiar cu o plăcere deosebită, iar la ultimul control medicii specialişti au spus că este perfect sănătos.
Întrebarea noastră este dacă copilul nostru poate urma o carieră militară, mai exact Institutul de Medicina Militara. Vă multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 11:49, 8 Iunie 2014
Eu va recomand sa mergeti la ei sa intrebati direct. Aici nu o sa va spuna nimeni exact, decat daca e cineva care lucreaza acolo si este si din comisia examenului medical. (sanse foarte mici).
Daca mergeti acolo ei au un caiet cu toate operatiile admise/respinse care se schimba de la an la an. Asta am patit si eu acum 3 ani, am vrut sa dau la Academia de Politie, operatia cu un an inainte era admisa, dupa un an decat 2-3 mai erau... (cele minore: operatia de apendicita s.a.)
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
CryTeK, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 8-a care studiaza la clariet din clasa a 5-a.a mers foarte bine cu studiul instrumentului dar in ultimul an(clasa a 8-a)profesorul a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil operat in strainatate doinadavidescu doinadavidescu Buna seara, As dori sa stiu cum poate proceda mama unui copil de 7 ani ,pentru obtinerea concediului medical in cazul in care a trebuit sa-l insoteasca pt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sau pensie de invaliditate ? tatianafloca tatianafloca Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii se aproba pensia de invaliditate ? Aceasta intrebare o pun in numele unei rude .Locuieste in Arad este vaduva , are ... (vezi toată discuția)