avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Virus ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Virus ?

Bună seara,

De sâmbătă, 07 iunie a.c. nu pot accesa Facebook și alte site-uri. Îmi apare : ” This connection is untrusted ”.Nu pot deshide nici messenger-ul. Dacă această conexiune nu este de încredere, de ce pot, totuși, să accesez alte site-uri, printre acestea ” Avocatnet” ? Să fie vorba de vreun virus ?

Am Mozila Firefox și Google Chrome.

Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:39, 15 Iunie 2014
Aveti mai multe posibilitati:
1. Instalati un program anti malware pentru curatare registrii
2. Instalati un antivirus cat de cat bunicel. Aici sunt mai multe pareri, eu va recomand Nod32.
3. Instalati Ccleaner.
4. Reinstalati windows-ul in ultima instanta.
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Dar mai `nainte de toate cele de mai sus, verificati in Mozilla Firefox >> Tools >> Option >> Privacy si/sau Security daca setarile de securitate nu sunt excesive.
Deasemenea, site-urile respective sunt chiar de "nevizitat".
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Vă mulţumesc pentru răspuns, dar deja am dus calculatorul într-un magazin. Mi s-a spus că a trebuit să fie devirusat. Urmează să-l duc acasă.

Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
ethel, utilizator
Nu stiu daca e un virus. Daca nu aveti certificatele criptografice aduse la zi se poate intampla asa ceva. Detalii pe [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)