avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Compatibilitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Compatibilitate

Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza serviciile de dirigentie la o primarie?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 16:10, 25 Iunie 2014
Trebuiesc prezentate mai mult detalii ca sa puteti primi o explicatie. Ce face expertul achizitii, in ce procedura este expert, dirigentia priveste o alta procedura ...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate, confidentialitate ava86 ava86 Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza ... (vezi toată discuția)
Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)