avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt oras. stiu ca pentru a beneficia de acesti bani trebuie sa semnez lunar. intrebarea mea este: pot semna in orice oras din tara sau pot depune acest dosar in orice oras, indiferent de domiciliul din buletin? va rog...am nevoie de un raspuns urgent:frantic:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:49, 26 Iunie 2014
Din cate stiu dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de somaj se depune la agentia locala de ocupare a fortei de munca pe raza careia ai domiciliu, iar vizarea personala si lunara a carnetului de somaj este obligatorie la aceeasi agentie de care apartii, oricum informatiile actualizate le poti primi contactandu-i direct.
1. Actele pentru indemnizatia de somaj se depun la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sau unde aveti resedinta (cu viza de flotant).

2. Viza lunara pe carnetul de somer se pune la Agentia de Somaj unde sunteti inregistrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie functionar ajofm adina.m90 adina.m90 Buna ziua. In data de 2 Noiembrie mi s-a desfacut contractul de munca in baza articolului 65 cu 1. Domiciliul meu era in Rm Valcea dar pentru 4 ani m-am mutat ... (vezi toată discuția)
Perioada depunere dosar somaj gabriela.89 gabriela.89 Buna ziua, Care este termenul pentru depunerea dosarului pentru somaj? Trebuie depus in orasul de resedinta? Eu locuiesc in Bucuresti, dar sunt din alt oras (vezi toată discuția)