avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... datori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

datori

Eu cu logodnicul meu dorim sa ne casatorim dar el are datorii,atat la bancii cat si la primaria orasului in care locuim . Datoriile sunt urmarea unor amenzii de circulatie, de parcare etc. Doresc sa stiu in cazul casatorie noastre datoriile pe care el le'a dobandit de-a lungul anilor devin comune?! Multumesc !
Nu, datoriile nu devin comune.
Daca veti achizitiona bunuri in comun, creditorul poate cere partajul bunurilor pt a executa silit cota sotului.
Va puteti casatori sub regimul separatiei de bunuri, astfel bunurile achizitionate pe numele dvs, vor fi proprii ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu preluare datorii la banca?! Ion Soldat Ion Soldat Buna ziua, doresc sa ma casatoresc cu o persoana care are un credit de nevoi personale fara ipoteca la banca, neplatit de 7 luni. Are pensie, nu are alte ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite inainte de casatorie DanielaMol DanielaMol Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in scurt timp si as dori sa ma ajutati cu unele lamuriri. Sunt proprietarea unui imobil si unor terenuri. 1. Dupa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului matrimonial elenapop12 elenapop12 Buna ziua, Sunt casatorita de 1 an. Sotul meu are poprire pe conturi, impreuna cu fosta sa sotie, pentru un credit imobiliar neachitat (imobilul a fost ... (vezi toată discuția)