avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROGRAMUL DE LINISTE AL LOCATARILOR IN BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROGRAMUL DE LINISTE AL LOCATARILOR IN BLOC

De aproximativ o saptamana un vecin (politist) bate cu bormasina in pereti de dimineata de la 07.00 pana la 10.30, avem copii care vin de la scoala si nu se pot odihni, nu-si pot face temele, va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie.
Am sunat la politia locala si le-am amintit de LEGEA NR. 61 DIN 1991 ŞI LEGEA NR.2/17.01.2000 si au spus ca nu mai suntem pe vremea lui ceausescu.
Va rog sa imi spuneti unde sa fac plangere, reclamatie..? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 05:46, 23 Septembrie 2014
Buna ziua!

Conform prevederilor Legii 61/1991, republicata, constituie contraventie "tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora"
Contactati politistul de proximitate.

Spor si voie buna!
Atentie, nu cu telefonul se rezova problea linistii publice in bloc.
Luati repede o foaie de hartie si faceti reclamatia scrisa cu toate amanuntele, faceti o copie xerox si o inregistarti la sectia de politie de care apartineti.
Daca ziceti ca reclamati un coleg de-al lor, o sa asteptati fix 29 de zile, vecinul dvs. termina de gaurit peretii in aceasta perioada, iar raspunsul pe care o sa-l primiti in doua randuri, o sa fie ca cetateanului i s-a atras atentia sa respecte, sa... bla, bla, bla.
Pot sa va cred ca va deranjeaza ceea ce face nesimtitul, insa numai pe dvs. va deranjeaza? Ce zic ceilalti vecini? As. prop. aveti, i-ati anuntat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
Zgomote bloc angi84 angi84 Buna ziua, Va rog sa imi spuneți in ce condiții pot face o sesizare la politie a unor vecini care de doua săptămâni fac zgomote infernale in bloc ... (vezi toată discuția)
Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)