avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita girant

Bunaziua as avea si eu o intrebare intru_cit nu stiu exact cum sa procedez , tatal meu sa pus girant pt nepotul dar pe linga tatal meu sa pus si tatal sau biologic , intru-cit nepotul tatalui meu nu si_a achitat inprumutul de mai bine de trei ani iar el intre timp si_a mutat domiciliul nemaistind unde este specificat pe buletin adica el nu are mutatie unde sta acum la fel si tatal sau dar care este deasemenea girant dar este pensionar si ea pensie de la stat , iar cei de la C A R s_au gindit sa_i trimita numaai tatalui meu instiintare intru_ cit figureaza cu domiciliu corect as dori sa stiu cui ttrebuie sa ma adresez pt oprirea din pensie a tatalui sau catre casa de pensii, s_au eventual trebuie sa fac scris si la politie intru cit nu au mutare unde sta , as dori sa dau deasemenea CAR in judecata intru_cit sint doi giranti nu unul iar ei ar trebui sa faca necesarul multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 12:20, 6 Octombrie 2014
Puteti promova o actiune de contestatie la executare concomitent cu suspendarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mobiliara Aur3l Aur3l Buna seara tatal meu in anul 2010 a luat un inprumut de 1000.00 de la o banca cu girant problema este ca el nu sa folosit de bani acestia ci girantul fara ca ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor buna_nana buna_nana Buna seara Pentru ca sunt o bunica care-si face griji pentru nepotel si are insomnii,s-a gindit sa va ceara un ajutor in lamurirea problemei care o are unul ... (vezi toată discuția)