avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa auto....s-a prescris ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa auto....s-a prescris ?

Va rog sa-mi spuneti daca mai sunt sanse reale de recuperare a taxei auto, in conditiile in care aceasta a fost platita in urma cu mai bine de 5 ani, si pentru care am demarat procedura de recuperare in instanta in 2013 ( deci eram in termenul de 5 ani), procedura pentru care din pacate, din pricina incompetentei/dezinteresului avocatei cu care am colaborat , avem urmatorul status pe portalul instantelor:

Complet: C5 Fond Contencios Administrativ
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: anulează cererea
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 121/2013 01.10.2013

Cu alte cuvinte, acum ca ne-am lamurit cat de neinspirati am fost in alegerea avocatei, ne intrebam daca e totul pierdut sau s-ar merita efortul de a merge in continuare cu acest proces.

Multumim anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:13, 1 Octombrie 2014
Nu mai puteți merge în continuare cu același proces. O acțiune în contencios administrativ trebuie promovată în termenele prevăzute în Legea nr. 554/2004, iar dvs. ați ieșit de mult din aceste termene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi introdusã o nouã cerere de chemare în judecatã dupã ce se împlinește termenul de prescripție? pneuros pneuros Instanta a anulat cererea de chemare in judecata , se va depune de catre reclamant o cerere de reexaminare . Daca cererea de reexaminare va fi respinsa ... (vezi toată discuția)
Care ar fi motivele anulãrii unei plângeri contravenționale înainte de fixarea primului termen? nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, va rog sa-mi dati , daca se poate , ceva mai multe detalii care sunt cauzele luarii acestor decizii. am de gand sa depun cerere pt ... (vezi toată discuția)
Unde pot fi atacate actele ilegale emise de anaf? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Asi dori sa atac niste acte emise de ANAF prin care am fost obligat sa platesc impozit dintr-o grseala a acestora. Acest lucru m-a si prejudiciat ... (vezi toată discuția)