avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este sau nu corupere de minori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este sau nu corupere de minori?

Buna! Am 14 ani si iubitul meu are 19 ani. In urma cu o luna am intretinut relatii sexuale cu acordul amandurora. Acum parintii mei au aflat si vor sa depuna plangere. Acum iubitul meu este pasiv de Inchisoare?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Pisi333, utilizator
Chiar daca ai fost de acord esti inca minora.
Daca parintii depun reclamatie la politie atunci prietenul tau in mod sigur la inchisoare va fi pasiv, activi vor fi cei cu state mai vechi acolo.
Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Asa ca Pisi, are sanse mari sa fie condamnat.
( pasibil ai vrut sa zici)
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Bine ar fi sa-ti asculti parintii si sa ai o discutie cu ei, poate renunta la depunerea plangerii.
Este savarsita infractiunea de act sexual cu un minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex Boss776622 Boss776622 Ce se poate întîmplă daca 2 minori fac sex, adică băiatul are 16 da fata 14? (vezi toată discuția)
Am o intrebare, de exemplu daca eu am 14 ani si am o iubita de ... Robi69 Robi69 Am o intrebare ,de exemplu daca eu am 14 ani si am o iubita de 25 cu care am întreținut relați sexuale in o excursie fară ca mama mea sa stie ca am facut ... (vezi toată discuția)
Minora de 16 ani insarcinata cu un major 28Gabi 28Gabi Prietena mea a fost deacord cu intretinerea relatiilor sexuale , fara promisiuni etc. si este de partea mea. Este luata de o familie in plasament , si as dori ... (vezi toată discuția)