avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare sistem supraveghere video la asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare sistem supraveghere video la asociatie de proprietari

Buna ziua. Am mai multe intrebari cu privire la montarea unui sistem de supraveghere video la o asociatie de proprietari.
Noi am dori sa montam camere in interior care se supravegheze intrarile in bloc (bloc cu 3 scari, fiecare scara are 2 intrari, ambele active).
Nu am inteles mai nimic nici din postarile anterioare pe acest subiect nici din legea 677/2001.
Intrebarile mele ar fi:
1. Daca membrii asociatiei au fost de acord in AG cu montarea unui astfel de sistem, este legal?
2. Poate asociatia sa isi execute lucrarea in regie proprie (sa-si achizitioneze si sa-si monteze singura aceste echipamente)?
3. Daca lucrarea se poate face in regie proprie, atunci imagile care vor surprinde eventuale fapte contraventionale sau penale, au valoare in fata politiei sau a instantei?
Cel mai recent răspuns: adriandanciu90 , utilizator 10:56, 26 Septembrie 2014
1. Este legal.
2. Da.
3. Nu, deoarece inregistrarile video reprezinta mijloace de proba numai daca au fost preluate cu mijloace specifice omologate.
Va rog frumos, imi spuneti si mie legea care precizeaza ce mi-ati raspuns la pct 3? Eu personal nu am gasit sau poate nu am fost atent. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panou de publicitate constantin1969 constantin1969 Pentru panoul publicitar al firmelor din bloc acestea trebuie sa incheie contract cu asociatia de proprietari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Montare camere video la intrare in bloc si pe paliere dianahauk dianahauk Locuiesc intr-un bloc care are propia asociatie de proprietari. la ultima sedinta s-a discutat despre montarea camerelor video la intrare in bloc si pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociatie proprietari versus lege Neiyre Neiyre Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de ... (vezi toată discuția)