avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ordonanța Guvernului nr. 55/2014
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ordonanța Guvernului nr. 55/2014

pana la ce data se depun optiunile pentru a deveni independendt sa noua optiune politica


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ROMANFLORIN , utilizator 16:39, 8 Octombrie 2014
Ordonanţa de urgenţă nr. 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administraţia publică locală este in vigoare de la 02.09.2014.
In termen de 45 de zile de la data intrarii in vigoare a ordonantei de urgenta, primarii si presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii care au fost declarati supleanti isi pot exprima in scris si o singura data optiunea cu privire la partidul politic, organizatia minoritatii nationale din care doresc sa faca parte sau sa devina independenti, fara ca alesii locali respectivi sa isi piarda calitatea dobandita in urma alegerilor.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie conform og 55/2014 cata32 cata32 Cu ar arăta un Model de declaratie pentru exprimarea optiunii cu privire la partidul politic conform OG 55/2014? Dacă optăm pentru acelasi partid mai este ... (vezi toată discuția)
Interpretarea oug 55/2014 Mathushalem Mathushalem Vin in fata D-vs cu rugamintea de a clarifica un subiect important pentru mine si, din cate stiu, pentru multi alti alesi locali. Va rog sa ma ajuati in ... (vezi toată discuția)
Supleant consilier local cata32 cata32 Supleantii sunt candidatii inscrisi in listele partidelor si care nu au fost alesi.Ei trebuie declarati supleanti de catre autoritate sau sunt prin ... (vezi toată discuția)