avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire notariala - revocare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire notariala - revocare

Cum si in ce conditii pot anula imputernicirea notariala facute unei persoane,si daca se poate revoca toate contractele si tranzactiile facute de catre aceasta persoana in baza imputernicirii notariale,deoarece imputernicitul a folosit in mod abuziv imputernicirea notariala in trei randuri !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 11:07, 24 Octombrie 2014
Puteti retrage oricand imputernicirea fauta, doar sa mergeti la notar.
Totodata, notifiati persoana respectiva ca mandatul sau a fost retras. In ceea ce priveste folosirea in mod abuziv, ar trebui sa consultati un specialist pentru a va indruma.
Va multumesc frumos !
Buna ziua ,
Cum se poate face o imputernicire (procura notariala) cand titularul este plecat definitiv in strainatate ?
Mentionez ca eu sunt fratele (imputernicitul ) si ca procura imi trebuie pentru a intocmi un contract de inchiriere pentru apartamentul surorii mele .
Multumesc
Trebuie mers fie la Consulatul Romaniei din tara respectiva sau la un notar de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare procura ContSters320975 ContSters320975 Buna ziua! Odata cu plecarea mea din tara, am imputernicit-o pe mama sa ma reprezinte in toate modurile posibile(in instanta, pt eliberare doc.,administrare ... (vezi toată discuția)
Procura notariala portugalia theolina22 theolina22 Nepotul vecinului meu detine o procura notariala intocmita de proprietar in Portugalia. Datele personale ale mandantului si mandatarului sunt incomplete, ... (vezi toată discuția)
Revocare procura dana2904 dana2904 In urma cu 2 saptamani am solicitat autentificarea unei procuri speciale (succesiune) la una din misiunile diplomatice ale Romaniei. Din pacate in continut au ... (vezi toată discuția)