avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lnchidere club noapte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lnchidere club noapte

Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu inchiderea unui bar care imi face probleme de 3 ani de zile,mai exact in fiecare joi,vineri ,sanbata are muzica foarte tare data si nu :((
pot dormi noaptea.,de asemedea precizez ca acest bar se afla la subsolul casei unde locuiesc si s-a facut fara acordul meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:59, 1 Noiembrie 2014
Ar trebui sa faceti o sesizare la Politia de care aparțineți. De asemenea, una dintre institutiile cu atributii in domeniul protejarii dreptului la un mediu sanatos in Romania, sub aspectul poluarii fonice (poluarii sonore, zgomote), este Garda Nationala de Mediu. Acest organism are, printre alte atributii, si urmatoarele competente:
- in cazul neindeplinirii conditiilor legale, poate dispune chiar retragerea autorizatiei de funcționare a instituției in culpa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Sesizati problemele cu care va confruntati la serviciul de resort din primarie care are autoritatea si competenta sa verifice respectarea programului
Concomitent sesizati oficial Autoritatea Garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare fonica Stanescu1948 Stanescu1948 La mine in oras linga blocurile de locuit la aproximativ 100-150m exista niste terase care pe perioada de vara ne creeaza mari dificultatiin a nu putea sa ne ... (vezi toată discuția)
Vecin la bloc Nea-Costica Nea-Costica Am un vecin deasupra apartamentului cu un copil ( nepoata ) de 5 ani si care si-a transformat ap. in teren de joaca. Tavanul meu vibreaza mai rau ca la ... (vezi toată discuția)
Decibeli permisi cruduleci cruduleci am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si ... (vezi toată discuția)