avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs ocupare functie sefi sectii spitale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs ocupare functie sefi sectii spitale

in ce conditii se pot scoate la concurs functiile de sefi de sectie intr-un spital?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 15 Noiembrie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditile in care acel post este scos la concurs si cu respectarea prevederilor HG 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si temporar vacante, precum si stabilirea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale la promovare prin examen a personalului contractual din sistemul sanitar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Concurs gluten gluten Pentru organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a unui post in sistem sanitar -buget,dupa ce ordin se desfasoara ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Legislatie concurs angajare. ValentinB ValentinB Legislatie concurs angajare. Care este legislația în privința angajărilor in sistemul medical la spitalele de stat? Sunt obligate spitalele de stat să ... (vezi toată discuția)