avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme telefon in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme telefon in garantie

Buna ziua,
Vin cu rugamintea de ma ajuta sau sa ma sfatuiti ce pot face in legatura cu un telefon mobil aflat in garantie , dus la reparat de 2 ori , acum este a 3 a oara si de fiecare data exista o alta problema la el...
am luat legatura cu service-ul si mi s a spus in felul urmator: telefonul nu se poate schimba , ci se va repara pana cand nu va mai avea nici o problema... ( mai are 6 luni de garantie si eu cred ca pe asa se axeaza ) si mi au spus de art 334/2003 .
M am inforfmat si am gasit un paragraf din acest articol ca telefonul se poate inlocui daca consumatorul cere acest lucru.
L- am spus despre acest paragraf, iar ei au zis ca ii vor schimba placa de baza ceea ce inseamna 90% dintr-un telefon... Dar eu vrea sa l schimb pentru ca este un telefon ce a avut deja cateva probleme si cei de la reprezentata unde am facut abonamentul mobil nu vor sa mi faca legatura cu un TL sau manager zonal pentru a vb despre aceasta problema.
Ce pot face??
Cel mai recent răspuns: johnete , utilizator 14:48, 25 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 449 dryw3r dryw3r va salut,am predat un telefon mobil pentru a fi reparat in garantie,deja are 2 luni da cand este la reparat ,nu s a rezolvat inca nimic,as vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil tdr- tdr- Buna ziua, am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica are trei reparatii nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs care nu a putut fi reparat EPurpl3 EPurpl3 Buna ziua, am o problema cu un produs cu care am fost in service de mai multe de 4 ori fara nici nu rezultat. Este evident ca nu poate fi reparat iar eu as ... (vezi toată discuția)