avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata.

buna ziua
doresc sa modific CIM din perioada determinata in nedetermnata. cum procedez? inchei CIM initial si fac alt CIM si cum inregistrez in programul REVISAL
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 07:39, 28 Noiembrie 2014
Despre ce sector este vorba, bugetar sau privat?
In sectorul bugetar aveti dispozitie, este simplu de rezolvat, incheiati alta dispozitie si scrieti ca persoana respectiva trece pe durata nedeterminata, respectand legislatia in vigoare pt. sectorul bugetar.
In sectorul privat, tot simplu este, incheiati un act aditional la CIM existent, si completati ca prin negociere partile au hotarat modificarea Cap. C. Durata contractului, trece din determinata in nedeterminata incepand cu data de _________.

In revisal, mergeti la Contracte, Modificare, selectati salariatul, dati Continuare si selectati Durata contract si selectati Nedetrminata, urmatorul, Continuare pana ajungeti la Data de cand isi produce efectele, scrieti data si salvati.
Va rog sa nu inchideti CIM initial, el ramane valabil, modificati CIM initial cu act aditional.

Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
Samoila Georgeta P.F.A., Consilier juridic
In sectorul bugetar se incheie tot c.i.m. sau act aditional , nu prin dispozitie se fac angajarile sau modificarile de c.i.m. daca este vorba despre personal contractual.

MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI. STE VORBA DE PRIVAT
M-am referit la functionar public, angajat in baza unui CIM este simplu de inteles.

Alte discuții în legătură

Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Cim determinat in cim nedeterminat magu68 magu68 Buna ziua, Cum se poate trasforma un CIM pe perioada determinata intr-un CIM pe perioada nedetrminata? Ajunge avizul Consiliului de Administratie si acordul ... (vezi toată discuția)