avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

Bunaziua am si eu o intrebare as dori sa stiu daca in Rominia se elibereaza certificat de mostenitor de la primarie si pina la ce suma valoare intrucit in Franta se elibereaza de la primarie pina la o anumita suma in afara de notar as dori sa stiu daca se poate elibera si la noi acest document multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 13:01, 28 Decembrie 2014
In România doar notarul eliberează certificat de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare casatorie in strainatate si deces alisson alisson Bunaziua as avea si eu o intrebare eu m-am casatorit cu sotul meu la Paris in 2010 de atunci nu am mai venit in tara pt inregistrarea casatoriei si in Rominia ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)
Recomandare notar judetul valcea gabriel32 gabriel32 Buna ziua, imi puteti recomanda un notar din judetul Valcea care sa ma ajute cu o taxa de succesiune? Problema este ca locuiesc la 400 km de localitatea de ... (vezi toată discuția)