avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, votul meu...dar pentru cine?

Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot?
O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem pararea...si pana la urma, sa fim seriosi, singurul lucru bun intamplat in ultimii ani este , fara indoiala, intrarea in comunitatea europeana...va rog, nu ma contraziceti, este singura mea speranta ramasa...
Cealalta parte spune sa nu merg. Sa nu ma mai enervez ca oricum nici unul nu ma reprezinta si nu ma regasesc ...pe niciunde. Si ce fac? Maine imi voi reprosa ca nu mi-am exercitate dreptul, nu-i asa?
..Ne-am scarbit cu totii de ipocrizia realitatii noastre...muncim de ne sar capacele si parca nimanui nu-i pasa?Lumea nu devine mai frumoasa, mai buna, mai corecta...muncim degeaba?
Ce faceti maine?

succes si intelepciune
av. Ileana Schwarz...as fi vrut sa o dau anonima...
Cam tarziu am venit aici. Dar vreau sa va conving sa votati. Trebuie in primul rand sa scapam de nevoia de tatuc. Este esential. Din punctul meu de vedere am avea in acest moment de un presedinte care sa fie asa, ca ca apa sfintita. Dupa mine oricare dintre cei doi este acceptabil.
Marc Faber are dreptate in principiu. Obisnuiesc sa afirm ca dupa aceasta criza nu poate urma decat comunismul sau razbouiul, iar cum comunismul a fost compromis...
De ce nu ne vom reveni? Deoarece cam 40% din productia mondiala este o productie de inutilitati, iaroamenii si- au dat seama( de nevoie). Inertia este prea mare sa readapteze productia in functie de necesitati
alexandra2006ro a scris:

Pentru ca in acceptiunea lor doar invrajbind oamenii , ei pot conduce,de atata putinta dau dovada,dar TRAIM BINE ! asa ni se spune si noi suntem insensibili ca nu simtim !!!!!#-o
M-as bucura sa SIMTA ei ce bine am dus-o noi de atata amar de vreme in noiembrie sau decembrie 2009,cand dupa alegeri vom putea spune -Acum respiram bine.



Principul lor este...dezbina si conduce! Este mai usor sa manevrezi un popor flamand decat unul cu burta plina.
Ruje a scris:


Principul lor este...dezbina si conduce! Este mai usor sa manevrezi un popor flamand decat unul cu burta plina.


Asta se poate schimba acum. Doar in ultimii ani s- a ajuns la asta. Alte naravuri sunt mai greu de schimbat
Iata ca se poate si la noi sa cada guvernul iar noi sa ne vedem de munca si viata noastra.
Votul din parlament ne da curajul necesar sa ne prezentam la alegerile prezidentiale si sa facem schimbarea.
Nu atat caderea guvernului imi da sperante ci capacitatea de a gasi solutii elegante a celor doi contracandidati. Avem pe cine alege. Principalul este sa ne dam seama ca nu mai avem nevoie de tatuci.
Fie ca reusesc, fie ca nu, tot au dovedit ca in fata unei incercari de instaurare a dictaturii trebuie sa ne unim toti cei constienti de asta.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
marius cioca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)
Votul meu ContSters167247 ContSters167247 Votul MEU...doborat de sistem... -\"Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!\"- Dupa zeci de ani de asteptare, dupa ce am rabdat, dupa ce am explodat, ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)