avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Program 392B
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Program 392B

Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014).
Daca da, unde il pot gasi?
Cel mai recent răspuns: ailioiu , utilizator 13:41, 10 Februarie 2015
Este singurul program afisat de ANAF pana in prezent.
Eu nu am depus inca aceasta declaratie, nici eu nu am semnatura electronica.
Probabil, daca se vor isca ceva contestatii se va face si un program similar cu cel din anii precedenti.
Daca nu va aparea si alt program, probabil voi depune un formular, luat in format pdf, de pe internet, il voi completa si trimite prin posta, cu confirmare de primire. Nu garantez ca este solutia perfecta.
Nu mai e cel cu cod de bare ca anul trecut. Listati declaratia si o depuneti cu cd-ul la ghiseu.
Practic, se completeaza declaratia care se deschide utilizand Soft-ul A, se listeaza, se semneaza si se depune la ghiseu? Pe CD copiez aceasta declaratie? Nu vad alta modalitate.
Buna ziua, si eu sunt interesata de modul de salvare pe cd/stick a acestei declaratii. Am fost la Anaf cu decl. listata, semnata insa cand functionarul a vrut sa o deschida de pe stick, I-a aparut nu stiu ce eroare. Alt mod de a salva decl. decat save file chiar nu stiu. Ma puteti ajuta?
Pe site-ul anaf s-a actualizat ieri fișierul pdf.
Fișierul completat se salvează pur și simplu pe CD/USB. La Administratie, programul lor știe să preia datele din pdf-ul de acolo. Toată această chestie cu CD-ul are ca scop să nu mai stea funcţionarul să scrie de mână.
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
ailioiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)