avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea salariului minim in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea salariului minim in Germania

Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca Legea salariului minim in Gemania se aplica in Romania de la 01 ianuarie 2015 , activitatea firmei fiind de transport international de marfuri si toate cursele se fac incarcare din Romania si descarcare in Germania .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 23 Februarie 2015
Nu se aplica asa ceva in Romania.

Legea respectiva fost suspendata.
"UNTRR anunta ca guvernul german a suspendat aplicarea Legii salariului minim pentru operatiunile de transport rutier in ce priveste tranzitul Germaniei. Surse internationale informeaza ca in urma intalnirii dintre Ministrul polonez al Muncii cu omologul sau german, Germania a decis ca "dispozitiile privind salariul minim si obligatiile administrative in Germania privind operatiunile de transport rutier in tranzit se suspenda".

De asemenea, Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere (IRU) confirma ca autoritatile germane au anuntat astazi ca legea salariului minim nu se aplica pentru operatiunile de transport in tranzit efectuate de operatorii de transport rutieri straini pana la clarificarea conformitatii acesteia cu legislatia UE. Aceste clarificari vor fi prezentate in vara lui 2015."
[ link extern ]

Vedeti si aceste discutii:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna in germania dan-sibiu dan-sibiu Buna ziua ..ce diurna trebuie sa ofer eu unui muncitor angajat in Romania srl-d detasat in germania...multumesc (vezi toată discuția)
Legea milog cboghita cboghita Buna ziua! Pentru a evidentia faptul ca soferii care lucreaza in Germania sunt platiti cu 8.5euro/ora trebuie sa intocmesc act aditional la fiecare contract ... (vezi toată discuția)
Lege salar minim germania-milog mostwantu mostwantu Avand in vedere ca inca nu s-a clarificat situtia soferilor care incarca/descarca pe teritoriul Germaniei, ei trebuind sa fie remunerati cu cei 8,5 Euro/ora, ... (vezi toată discuția)