avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bonuri, data emiterii pentru participare la loterie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bonuri, data emiterii pentru participare la loterie

Cu ce data se introduc bonurile fiscale(data emiterii bonului febuarie si martie sau numai martie?
Multumesc GG
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:49, 16 Martie 2015
In OG 10/2015 scrie ca se anunta prin ordin al ministrului de finante:

Art. 4
(1) La extragerile ocazionale participa bonurile fiscale emise in intervalul calendaristic anterior organizarii extragerii, stabilit prin ordin al ministrului finantelor publice.

Pentru prima extragere, care va fi una ocazionala (sarbatorile pascale), nu stiu sa se fi aparut acel ordin de ministru.
Intr-un material informativ al MF de la inceputul lunii februarie scrie ref. la aceasta prima extragere:

Ce bonuri fiscale vor participa?
Inca nu se poate preciza exact deoarece trebuie asteptat ca reglementarile sa fie aprobate si publicate in Monitorul Oficial. Se estimeaza ca vor participa bonurile fiscale emise incepand cu prima parte a lunii februarie (inca nu se poate stabili exact data) si pana pe 28 martie 2015 (inclusiv).

Cititi acest articol, contine multe raspunsuri lamuritoare:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor - bon castigator de pe rola martor andreyc1986 andreyc1986 Pot sa prezint la finante un bon castigator dar este de pe rola martor?. Este tot fiscal cu aceleasi imprimari.... (vezi toată discuția)
Bilantul se va depune si la mf Florin Marius Savu Florin Marius Savu Am gasit pe situl MF proiectul de ordin care reglementeaza (pardon ! VA reglementa) raportarea ... (vezi toată discuția)
Limita valorica a bonurilor fiscale,deductibilitate ContSters176126 ContSters176126 am tot vazut fel de fel de pareri,dar stie cineva cu ce s-a abrogat OMFP 293/2006,care stabileste deductibilitatea bonurilor fiscale la suma de 100 lei;nu ... (vezi toată discuția)