avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013

Buna ziua,
O primarie trebuie sa imi elibereze titlu de proprietate pentru o suprafata de teren. Acum mi-a comunicat că ,,după deblocare procedurii prevazută de legea 165/2013 comisia locala a emis un nou proces verbal de punere in posesie ...”. Va rog sa imi spuneti daca s-a terminat perioada de inventariere a terenurilor și de inaintare a situațiilor centralizatoare la ADS conf. legii sus precizate si daca da, de la ce data primariile pot elibera titluri de proprietate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: URIAS , utilizator 14:23, 24 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu prin instanta dan_ionescu dan_ionescu Buna ziuamdetin un teren de 16 Ha extravilan la care pe baza actelor legale am adeverinta si proces verbal de punere in posesie care are mentiunea ca tine loc ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 URIAS URIAS Buna ziua, O primarie trebuie sa imi elibereze titlu de proprietate pentru o suprafata de teren. Acum mi-a comunicat că ,,după deblocare procedurii ... (vezi toată discuția)