avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Circulara PF Daniel din 11-10-2014
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Circulara PF Daniel din 11-10-2014

“Iubitului nostru cler, cinului monahal şi drept-credincioşilor creştini, har, milă şi pace de la Dumnezeu.
Iubiţii mei fii duhovniceşti, preacucernici părinţi, fraţi şi surori întru Cristos, vă îndemnăm ca în viitoarele alegeri prezidențiale inimile voastre să urmeze judecata minții, iar nu mesaje electorale ce ar invoca numele Imparatului Imparatilor, al Domnului nostru Iisus Hristos.

“Exercițiul libertăților civile se practică în afara sfintei Biserici, dincolo de fățărnicie, lingușeli și promisiuni vane către cei năpăstuiți sau săraci cu duhul.

“Iubiţi fraţi creştini, sfinții pe care îi cinstim cu osârdie și care au fost prigoniți atât în viață cât și dupa moarte vă îndeamnă să nu amestecați patimile lor cu cele lumești și trecătoare. Votați așadar chibzuind la programele economice și sociale ale candidaților, iar nu după numărul de rugăciuni și mătănii dovedite de aceștia.
Amin.

Preafericitul Daniel,
Arhiepiscop al Bucureștilor, Mitropolit al Munteniei și Dobrogei, Locțiitor al Tronului Cezareei Capadociei și Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.”

=D>
Chit ca sunt Off topic :rofl:
Nu stiu daca am inteles ce vreti sa ziceti dar cred ca fara sa stiu de vreo circulara ( si nici nu stiu sa fi existat) am urmat exact ceea ce trebuia urmat...ca asa trebuia...
Este vorba de o circulara Imaginata de Dan Alexe pe site ul lui.

Mai Încercați maestre....dar e buuunaaa! :rofl:

PS nu sunt fun Patriarhul Daniel dar nu pot sa nu constat ca o asemenea circulara nu exista deoarece cel puțin la nivel instituțional si pur declarativ BOR nu face politica.... :rolleyes:
Cine este Dan Alexe?

Ponta a zis de crestini...la prezidentiale...
.....avea informatii ca pana la urma o sa plateasca si Biserica impozite :giggle: .....si il incurca cu Catedrala Neamului...

Alte discuții în legătură

Drapelul sus si randurile stranse! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer care nu oboseste niciodata sa-si schimbe adresa si sa-mi scrie mi-a trimis un link catre o stire \\"[b]INCREDIBIL: Bani cheltuiti pentru defaimarea ... (vezi toată discuția)
Incinerarea corpului lui sergiu nicolaescu si reactia bor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Se pare ca Sergiu Nicolaescu a dispus prin testament ca trupul lui sa fie incinerat. E dreptul fiecaruia sa faca ce doreste - in limitele legii, ... (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)