avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj

firma cu sediul in Dej avem un angajat cu norma intreaga pe zona Moldova. el are masina de serviciu si laptop. vine la sediul firmei doar la sedintele trimestriale. in rest face munca de teren .salariul ii este virat pe card. trebuie sa semneze pontajul lunar ? dar condica de prezenta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 29 Martie 2015
Pontajul lunar nu este semnat de catre salariat, daca se foloseste condica de prezenta atunci aceasta va trebui semnata de catre salariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj condica Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema: O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ... (vezi toată discuția)
Pontaj versus condica de prezenta Sunt sef de serviciu si ma confrunt cu urmatoarea problema: O salariata din subordine nu a mai venit la serviciu din data de 15.08.2005, cand a semnat ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta obligatorie gabrielaion gabrielaion Conform OUG 53/04.08.2017 de modificare a Codului Muncii, devine obligatorie Condica de prezenta. Cum se tine condica de prezenta la angajatii care presteaza ... (vezi toată discuția)